PROJECT / BUILT WORK

Realization mandate of the selected project for the new Hospital Centre expansion. The landscape concept includes a green and luxuriant frame in continuity with Mont-Royal’s landscape and focus on children’s interactions. The mandate consists of designing pedestrian links, two courtyards and a garden for children.

 

CLIENT

SNC Lavalin

 

YEAR

2012-2015

TEAM

Michel Langevin, Mathieu Casavant, Mélanie Mignault, Josée Labelle, Sylvain Lenoir, Benjamin Deshaies, Émilie Bertrand-Villemure, Mélanie Pelchat 

 

COLLABORATION

MSDL

PRAA

KEY

(1)

Playground, NIPpaysage

(2)

Amphiteatre, NIPpaysage

(3)

Under construction, NIPpaysage

(4)

Aerial view, NIPpaysage

(5)

Playground under construction, NIPpaysage

(6)

Concept plan, NIPpaysage

(7)

Courtyard, NIPpaysage

(8)

Section, NIPpaysage

(9)

Relationship between CHUSJ and Mont-Royal, NIPpaysage

(10)

Playground, NIPpaysage